QUINTIERI, LAURA
QUINTIERI, LAURA
Istituto di Scienze delle Produzioni Alimentari - ISPA
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products
2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS
2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo
Caratterizzazione proteomica di Tritordeum e valutazione del suo potenziale allergenico
2024 De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Luparelli, A.; Quintieri, L.; Monaci, L.
Casein: allergenicity and molecular properties
2024 Monaci, L.; Pilolli, R.; Quintieri, L.; Caputo, L.; Luparelli, A.; De Angelis, E.
Cedro di Santa Maria del Cedro Dop: gusto e funzionalità per un gelato al top
2024 Caputo, L.; Cefola, M.; Pace, B.; Quintieri, L.; Cozzolino, R.
Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil coats by solid state fermentation with selected proteolytic microorganisms.
2024 Caputo, L.; Quintieri, L.; De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Ferranti, P.; Minervini, F.; Monaci, L.
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market
2024 Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Caputo, Leonardo; Cefola, Maria
Exploitation and valorisation of the PDO Citron ‘Santa Maria del Cedro’ in the fresh-cut market
2024 Caputo, Leonardo; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Cozzolino, Rosaria; Quintieri, Laura; Palumbo, Michela
Milk and Its Derivatives as Sources of Components and Microorganisms with Health-Promoting Properties: Probiotics and Bioactive Peptides
2024 Quintieri, Laura; Fanelli, Francesca; Monaci, Linda; Fusco, Vincenzina
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils
2024 Quintieri, Laura; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Caputo, Leonardo; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Cozzolino, Rosaria
Recent Advances in the Discovery of Novel Drugs on Natural Molecules
2024 Quintieri, L.; Caputo, L.; Nicolotti, O.
Relazione di monitoraggio-CEDROTRACK
2024 Quintieri, Laura; Caputo, Leonardo; Valerio, Paolo; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Leonardo Di Donna, ; Bartella, Lucia; Angelo, Adduci.
Strategie sostenibili per il recupero di estratti antimicrobici da scarti della lavorazione del cedro
2024 Schirinzi, W; Lentini, G; Adduci, A; Rossi, A; Caputo, L; Quintieri, L
Alternative Protein Sources and Novel Foods: Benefits, Food Applications and Safety Issues
2023 Quintieri, Laura; Nitride, Chiara; DE ANGELIS, Elisabetta; Lamonaca, Antonella; Pilolli, Rosa; Russo, Francesco; Monaci, Linda
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes
2023 Cefola Maria; Bernardo Pace; Laura Quintieri; Ilde Ricci; Michela Palumbo; Leonardo Caputo; Leonardo Didonna; Lucia Bartella
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili
2023 Quintieri, L; De Angelis, E; Lamonaca, A; Pilolli, R; Luparelli, A; Caputo, L; Monaci, L
Editorial: Fight against food waste: combating contamination and spoilage
2023 Quintieri, Laura; Koo Ok, Kyung; Caleb Oluwafemi, James
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries
2023 Cefola, Maria; Caputo, Leonardo; Quintieri, Laura; Cervellieri, Salvatore; Fancello, Francesco; Netti, Thomas; Lippolis, Vincenzo; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Sorrentino, Andrea; Pace, Bernardo; Zara, Severino
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari
2023 Quintieri, L; Gorrasi, G; Sorrentino, A; Palumbo, M; Ricci, I; Pace, B; Lippolis, V; Cervellieri, S; Caputo, L; Cefola, M
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare
2023 Quintieri, Laura; Gorrasi, Giuliana; Sorrentino, Andrea; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Lippolis, Vincenzo; Cervellieri, Salvatore; Caputo, Leonardo; Cefola, Maria
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antimicrobial activity of the citron essential oils against microbial pathogens contaminating fresh cut products | 1-gen-2024 | Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo | |
ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF THE CITRON ESSENTIAL OILS AGAINST MICROBIAL PATHOGENS CONTAMINATING FRESH-CUT PRODUCTS | 1-gen-2024 | Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cozzolino, Rosaria; Caputo, Leonardo | |
Caratterizzazione proteomica di Tritordeum e valutazione del suo potenziale allergenico | 1-gen-2024 | De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Luparelli, A.; Quintieri, L.; Monaci, L. | |
Casein: allergenicity and molecular properties | 1-gen-2024 | Monaci, L.; Pilolli, R.; Quintieri, L.; Caputo, L.; Luparelli, A.; De Angelis, E. | |
Cedro di Santa Maria del Cedro Dop: gusto e funzionalità per un gelato al top | 1-gen-2024 | Caputo, L.; Cefola, M.; Pace, B.; Quintieri, L.; Cozzolino, R. | |
Enhancing the nutritional profile and digestibility of lentil coats by solid state fermentation with selected proteolytic microorganisms. | 1-gen-2024 | Caputo, L.; Quintieri, L.; De Angelis, E.; Pilolli, R.; Lamonaca, A.; Ferranti, P.; Minervini, F.; Monaci, L. | |
Evaluation of postharvest quality of PDO ‘Citron Santa Maria del Cedro’ under different storage condition and its valorisation in the fresh-cut market | 1-gen-2024 | Quintieri, Laura; Ricci, Ilde; Palumbo, Michela; Pace, Bernardo; Schirinzi, William; Adduci, Angelo; Caputo, Leonardo; Cefola, Maria | |
Exploitation and valorisation of the PDO Citron ‘Santa Maria del Cedro’ in the fresh-cut market | 1-gen-2024 | Caputo, Leonardo; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Cozzolino, Rosaria; Quintieri, Laura; Palumbo, Michela | |
Milk and Its Derivatives as Sources of Components and Microorganisms with Health-Promoting Properties: Probiotics and Bioactive Peptides | 1-gen-2024 | Quintieri, Laura; Fanelli, Francesca; Monaci, Linda; Fusco, Vincenzina | |
Postharvest Quality of Citrus medica L. (cv Liscia-Diamante) Fruit Stored at Different Temperatures: Volatile Profile and Antimicrobial Activity of Essential Oils | 1-gen-2024 | Quintieri, Laura; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Caputo, Leonardo; Adduci, Angelo; Luparelli, Anna; Cefola, Maria; Siano, Francesco; Cozzolino, Rosaria | |
Recent Advances in the Discovery of Novel Drugs on Natural Molecules | 1-gen-2024 | Quintieri, L.; Caputo, L.; Nicolotti, O. | |
Relazione di monitoraggio-CEDROTRACK | 1-gen-2024 | Quintieri, Laura; Caputo, Leonardo; Valerio, Paolo; Cefola, Maria; Pace, Bernardo; Leonardo Di Donna, ; Bartella, Lucia; Angelo, Adduci. | |
Strategie sostenibili per il recupero di estratti antimicrobici da scarti della lavorazione del cedro | 1-gen-2024 | Schirinzi, W; Lentini, G; Adduci, A; Rossi, A; Caputo, L; Quintieri, L | |
Alternative Protein Sources and Novel Foods: Benefits, Food Applications and Safety Issues | 1-gen-2023 | Quintieri, Laura; Nitride, Chiara; DE ANGELIS, Elisabetta; Lamonaca, Antonella; Pilolli, Rosa; Russo, Francesco; Monaci, Linda | |
Bioactive compounds from fruit waste to preserve the shelf-life andquality of fresh-cut artichokes | 1-gen-2023 | Cefola Maria; Bernardo Pace; Laura Quintieri; Ilde Ricci; Michela Palumbo; Leonardo Caputo; Leonardo Didonna; Lucia Bartella | |
Dalla scienza alla tavola: Nutribox eathinking, la piattaforma e-commerce di alimenti salutistici e sicuri a tutela dei consumatori vulnerabili | 1-gen-2023 | Quintieri, L; De Angelis, E; Lamonaca, A; Pilolli, R; Luparelli, A; Caputo, L; Monaci, L | |
Editorial: Fight against food waste: combating contamination and spoilage | 1-gen-2023 | Quintieri, Laura; Koo Ok, Kyung; Caleb Oluwafemi, James | |
Innovative limonene and chitosan-based pads in improving shelf-life and preserving the volatile profile of fresh strawberries | 1-gen-2023 | Cefola, Maria; Caputo, Leonardo; Quintieri, Laura; Cervellieri, Salvatore; Fancello, Francesco; Netti, Thomas; Lippolis, Vincenzo; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Sorrentino, Andrea; Pace, Bernardo; Zara, Severino | |
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari | 1-gen-2023 | Quintieri, L; Gorrasi, G; Sorrentino, A; Palumbo, M; Ricci, I; Pace, B; Lippolis, V; Cervellieri, S; Caputo, L; Cefola, M | |
Packaging antimicrobici per il prolungamento della shelf life di prodotti ortofrutticoli e lattiero caseari. Futuro e sostenibilità nel packaging alimentare | 1-gen-2023 | Quintieri, Laura; Gorrasi, Giuliana; Sorrentino, Andrea; Palumbo, Michela; Ricci, Ilde; Pace, Bernardo; Lippolis, Vincenzo; Cervellieri, Salvatore; Caputo, Leonardo; Cefola, Maria |